Update cookies preferences
Πραγματα να κανεις στην Πελοποννησο

Δραστηριότητες

Η Αργολίδα και η Πελοπόννησος προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από πράγματα να κάνετε όπως ηλιοθεραπεία στην παραλία, να δοκιμάσετε θαλάσσια σπορ ή αν είστε περιπετειώδης να κάνετε αναρρίχηση!

Τολο Ενοικιαση Σκαφους

Ιστιοπλοΐα

Χαρίστε στον εαυτό σας ένα ιδιωτικό ταξίδι με ιστιοπλοϊκο στον Αργολικό Κόλπο (ξεκινώντας από το Τολό) με το πολυτελές γιοτ μας. Δείτε την ανέγγιχτη ακτογραμμή, σταματήστε σε κάποιους από τους μικρούς κολπίσκους για να κολυμπήσετε και ατενίστε την απέραντη θάλασσα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τολό Ενοικίαση Σκαφών
Σαλπαρετε στον κολπο του Τολου
Ποδήλατο στο Τολό
Ποδηλασια στην Αργολιδα
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ & ΑΘΛΗΘΕΙΤΕ

Ποδηλασία

Η Αργολίδα προσφέρει ένα όμορφο τοπίο με υπέροχη θέα και ενδιαφέροντα χωριά. Μια σύντομη βόλτα με ποδήλατο μέσα και γύρω από το Τολό είναι ιδανική για να σας χαλαρώσει ή να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή και να φτάσετε σε μέρη που ένα αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε.

μΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Μαθήματα Μαγειρικής

Σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα από αυθεντικές Ελληνίδες νοικοκυρές; Γνωρίστε μερικές από τις αγαπημένες σας συνταγές από την Ελλάδα ή τοπικές συνταγές από το Τολό και την Αργολίδα.

Μαθήματα Αυθεντικής Ελληνικής Κουζίνας
ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Πεζοπορία στην Ελληνική Φύση
ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΤΟΛΟ
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πεζοπορία

Κάντε μια βόλτα στο χωριό του Τολού ή κάντε πεζοπορία στους λόφους ή σε ένα από τα μονοπάτια στην περιοχή. Η Αργολίδα είναι γεμάτη βουνά, έτσι οργανώνονται ομάδες για να εξερευνήσουν την ελληνική ύπαιθρο και να θαυμάσουν το τοπίο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

Κρουαζιέρες Τολό

Οι κρουαζιέρες που αναχωρούν από το λιμάνι του Τολού είναι διαθέσιμες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Πηγαίνετε μια μονοήμερη κρουαζιέρα και ζήστε μια διαφορετική πλευρά της Ελλάδας, επισκεπτόμενοι νησιά όπως ο Πόρος, η Ύδρα ή οι Σπέτσες.

Καλοκαιρινές Κρουαζιέρες από το Τολό
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ
Κατάδυση στο Τολό και την Γύρω Περιοχή
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΒΥΘΟ

Κατάδυση

Οι καταδύσεις στο Τολό είναι διαθέσιμες, στην παραλία ή σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες. Εξερευνήστε τη θάλασσα, φτάστε στα βάθη και απολαύστε τα υπέροχα καθαρά νερά του Τολού. Κάντε μαθήματα ή γίνετε πιστοποιημένος δύτης στο Τολό.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Γευσιγνωσία Ούζου

Πηγαίνετε σε μια ξενάγηση σε ένα αποστακτήριο ούζου στο Ναύπλιο και δείτε όλη τη διαδικασία από πρώτο χέρι. Δοκιμάστε το περίφημο ελληνικό αλκοόλ "Ούζο" και άλλα τοπικά λικέρ.

Ναύπλιο Ούζο τοπικής παραγωγής
Γευσιγνωσια Ουζου & Ξεναγηση
Αναρρίχηση στο Ναύπλιο
ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ
ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ

Αναρρίχηση

Η αναρρίχηση στην Αργολίδα είναι δημοφιλής, με μέρη και σημεία γύρω από τον νομό. Πολλές τοποθεσίες προσφέρουν μαθήματα ενώ άλλες είναι προετοιμασμένες και έτοιμες για τους λάτρεις με γάντζους και σφιγκτήρες στη θέση τους.

Extreme Σπορ Αργολιδα

Kite Surfing

Διατίθεται kite surfing () κοντά στο Τολό γύρω από τη Νέα Κίο. Μια απίστευτη εμπειρία τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους surfers, όπου εκπαιδευμένο προσωπικό προσφέρει μαθήματα και εξοπλισμό.

Kite Surfing κοντά στο Τολό
KITE SURFING ΝΕΑ ΚΙΟΣ
Ιππασία στο Τολό
Ιππασια στο ΤΟΛΟ
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ

Ιππασία

Η ιππασία στην Αργολίδα είναι μια καταπληκτική εμπειρία τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Άτομα όλων των ηλικιών μπορούν να απολαύσουν μια βόλτα στην ελληνική ύπαιθρο ή μια βόλτα στο Τολό. Διατίθενται μαθήματα για αρχάριους.

Πελοποννησος Ραφτινγκ στο Φαραγγι του Λουσιου

Ράφτινγκ

Αν σας ενδιαφέρει μια μικρή περιπέτεια, το ράφτινγκ είναι διαθέσιμο σαν εμπειρία στην περιοχή. Ο δημοφιλής προορισμός για τους λάτρεις του αθλητισμού και της φύσης βρίσκεται στο κέντρο της Πελοποννήσου στο φαράγγι του Λούσιου.

 Ράφτινγκ στην Κεντρική Πελοπόννησο
ΡΑΦΤΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
4x4 στην Ελληνικη Υπαιθρο
4x4 Πελοποννησος
4x4 στην Ελληνικη Υπαιθρο

4 x 4

Η Πελοπόννησος και η Αργολίδα προσφέρουν ένα υπέροχο τοπίο για 4x4. Απολαύστε το τοπίο και δείτε την ελληνική ύπαιθρο από μια διαφορετική οπτική γωνία!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΚΡΑΣΙ

Γευσιγνωσία κρασιού στη Νεμέα

Το κρασί Νεμέας είναι γνωστό παγκοσμίως καθώς η φήμη του το διαδέχεται από την αρχαιότητα. Επισκεφθείτε ένα ή περισσότερα από τα οινοποιεία της περιοχής και κάντε μια ξενάγηση στα κελάρια και τους αμπελώνες της Νεμέας.

Νεμέα Γευσιγνωσία Κρασιού
ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Μελισσοκομία στην Αργολίδα
Μελισσοκομια ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ

Μελισσοκομία

Περάστε μια μέρα με έναν έμπειρο μελισσοκόμο και μάθετε για τις μέλισσες και όλα τα προϊόντα που παρασκευάζονται από το μέλι, τον βασιλικό πολτό μέχρι και το κερί μέλισσας. Δοκιμάστε επίσης το απίστευτο μέλι που φτιάχνεται στην περιοχή.