Νέλλυ τιμές της ιδιωτικής ζωής σας ανά πάσα στιγμή.

Δεν μοιραζόμαστε ή να μεταπωλεί οποιαδήποτε από τις πληροφορίες σας σε τρίτους, είτε πρόκειται για τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, η διάρκεια της παραμονής, τα ονόματα, τα χαρακτηριστικά, τις πληροφορίες χρέωσης, ή στοιχεία επικοινωνίας.

Μπορούμε, από καιρό σε καιρό, να παρέχουν πληροφορίες στην ελληνική ή την ΕΕ κυβερνητικές αρχές, όπως απαιτεί η ελληνική ή κοινοτική νομοθεσία, αλλά βασίζεται μόνο σε μια τυπική και νομική αίτηση από την εν λόγω αρχές.

Εμείς μπορεί από καιρό σε καιρό μετά στα social media, και τέτοιες αποσπάσεις μπορεί να περιλαμβάνουν την ομοιότητά σας ή τον εντοπισμό χαρακτηριστικών? θα πρέπει να βρείτε αυτό το απαράδεκτο, παρακαλείστε να ενημερώσετε είτε Nelly ή Μανώλη Βλαχάκη εγγράφως πριν από το check-in.

Ως γενικό θέμα της πολιτικής, της Νέλλυ συλλέγει μόνο πληροφορίες που είναι αναγκαίες για την εξασφάλιση της παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και καταλύματα.

Nellys δεν είναι υπεύθυνη για, και δεν έχει κανέναν έλεγχο πάνω, τη συλλογή και χρήση των πληροφοριών από τρίτους, όπως οργανισμοί κράτηση ή υπηρεσιών, είτε online ή offline, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε Tripadvisor, Booking.com, και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής . Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τις πολιτικές των οργανώσεων αυτών, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί τους αναλόγως.

Αυτό το site χρησιμοποιεί Cookies. Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω, συμφωνείτε με τη χρήση των Cookies από την ιστοσελίδα Nellys.

Για περισσότερες πληροφορίες, Διαβάστε εδώ