• 1

Μπαρ - Καφέ στο Τολό

Χαλαρωτική ατμόσφαιρα, μοντέρνα διακόσμηση, φανταστική θέα. Με τραπεζάκια μέσα ή στη βεράντα αλλά και ξαπλώστρες στην παραλία. Για καφέ στο Τολό η επιλογή είναι Nelly’s. Αλλά και όταν η ώρα περάσει και ο ήλιος πέσει, το μπαρ στο Τολό που διαθέτει μια από τις ωραιότερες θέες είναι το Nelly’s.

Η μέρα αρχίζει με ένα καλό πρωινό που φτιάχνεται με φρέσκα προϊόντα από τον κήπο μας. Αυγά και ελαιόλαδο που χρησιμοποιούνται στις σαλάτες μας, μανταρίνια, πορτοκάλια, σύκα και σταφύλια. Το Nelly’s είναι μία από τις πιο δημοφιλείς καφετέριες στο Τολό, τόσο για τους ντόπιους όσο και τους επισκέπτες. Και αυτό διότι έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στις ποικιλίες καφέ αλλά και στα μηχανήματα παρασκευής του. Όσο η ώρα περνάει όλοι ξέρουν πως για καφέ στο Τολό πρέπει να περάσουν από το Nelly’s.

Μοναδικό Πρωινό

Μαζί με τη μεγάλη ποικιλία επιλογών για πρωινό, το Nelly’s είναι από τα λίγα καφέ στο Τολό που σερβίρει όλες τις ώρες τσάι, ροφήματα, αναψυκτικά, ενώ δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε και στα σπιτικά snack που παρασκευάζονται τη στιγμή που θα τα ζητήσετε. Σάντουιτς με φρεσκοψημένο ψωμάκι, δροσερές σαλάτες, ζουμερά burger, μυρωδάτες ομελέτες βρίσκονται καθημερινά στο μενού μας.

Μπαρ με θέα στο Τολό

Λίγα είναι τα μπαρ στο Τολό με αυτήν τη θέα. Από το Nelly’s μπαρ στο Τολό ατενίζεις τη θάλασσα και το Κορωνήσι που φωταγωγείται μετά το σούρουπο. Τhe bar is open και όλα τα ποτά, ποικιλία εξωτικών κοκτέιλ και μπύρες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο είναι διαθέσιμα. Σας περιμένουμε!

DSCF
DSCF
DSCF
DSCF
DSCF
DSCF
DSCF
DSCF
DSCF
DSCF
DSCF
DSCF
DSCF
DSCF
DSCF
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
RafaelK
RafaelK
RafaelK
RafaelK
RafaelK
RafaelK
RafaelK
RafaelK

Αυτό το site χρησιμοποιεί Cookies. Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω, συμφωνείτε με τη χρήση των Cookies από την ιστοσελίδα Nellys.

Για περισσότερες πληροφορίες, Διαβάστε εδώ