ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ανά πάσα στιγμή. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!

Διεύθυνση:

Μπουμπουλίνας 29
Τολό, Πελοπόννησος, Ελλάδα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Τηλέφωνο:

Κινητό:

διαθέσιμο: 08.30 - 20:30

27520 59212

ΟΔΗΓΙΕΣ

Πώς να φτάσετε στο Τολό

Χρησιμοποιήστε τις παρακάτω πληροφορίες για ένα ομαλό ταξίδι στο Nelly's Hotel Apartments Tolo:

Τα διαμερίσματα του Nelly's Hotel Apartments βρίσκονται στον κεντρικό δρόμο προς το Τολό σε μια κεντρική, αρκετά ήσυχη θέση, εύκολα προσβάσιμη με αυτοκίνητο ή μέσα μαζικής μεταφοράς. Το αεροδρόμιο της Αθήνας και το αεροδρόμιο της Καλαμάτας εξυπηρετούν την Πελοπόννησο και είναι προσβάσιμα από τα περισσότερα μεγάλα αεροδρόμια της Ευρώπης. Βρίσκονται και τα δύο σε απόσταση μόλις 2 ωρών είτε με αυτοκίνητο είτε με τη δημόσια συγκοινωνία.

Ταξιδέψτε με Αυτοκίνητο

Με αυτοκίνητο από Αθήνα: Το Τολό απέχει περίπου 150 χιλιόμετρα από την Αθήνα και μπορείτε να το προσεγγίσετε ακολουθώντας την Αττική Οδό (Περιφερειακή οδός Αθηνών) με νότια κατεύθυνση προς Ελευσίνα. Μόλις φτάσετε στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου συνεχίστε μετά την Κόρινθο και προς τον δρόμο Κορίνθου - Τρίπολης. Βγείτε στη στροφή Ναυπλίου και Άργους και αφού δείτε πινακίδες προς Ναύπλιο ακολουθήστε τις πινακίδες προς Επίδαυρο - Τολό. Μπαίνοντας στο Τολό ακολουθήστε τον κεντρικό παραλιακό δρόμο για περίπου ένα χιλιόμετρο και το Nelly's Hotel Apartments βρίσκεται στα αριστερά. Ο παραπάνω χάρτης Google με την ακριβή τοποθεσία μας είναι χρήσιμος για οδηγίες.

Ιδιωτική Μεταφορά

Εάν θέλετε περαιτέρω βοήθεια για τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας ή θέλετε να οργανώσουμε ένα ταξί που θα σας περιμένει κατά την άφιξή σας στην Ελλάδα ή την ενοικίαση αυτοκινήτου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Ταξιδέψτε με Λεωφορείο

Αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Τολό με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, σας προτείνουμε την ιστοσελίδα του τοπικού ΚΤΕΛ Αργολίδας για πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια λεωφορείων

Ταξιδέψτε με Τραίνο

Εάν θα φτάσετε στο αεροδρόμιο της Αθήνας και θέλετε να ταξιδέψετε με τρένο στην Κόρινθο, σας προτείνουμε την ιστοσελίδα του Ελληνικού Σιδηροδρόμου για πληροφορίες.

Ταξιδέψτε με Φέρρυ

Τα μεγάλα φέρρυ και πλοία καταφθάνουν είτε στο λιμάνι του Πειραιά ή στο λιμάνι της Πάτρας, δείτε www.greekferries.gr για περισσότερες λεπτομέρειες.

Nelly's Green Initiative

Εμείς στο Nelly's Hotel Apartments γνωρίζουμε τον αντίκτυπό μας στο περιβάλλον και εργαζόμαστε για να γίνουμε ένα “ΠΡΆΣΙΝΟ” ξενοδοχείο. Ένα οικολογικό ξενοδοχείο, ή ένα πράσινο ξενοδοχείο, είναι ένα περιβαλλοντικά βιώσιμο ξενοδοχείο που έχει κάνει βελτιώσεις προκειμένου να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις του στο φυσικό περιβάλλον μέσω ενεργειακά αποδοτικών πρακτικών.

Nelly's Tolo Future Green Hotel